TANKAR OCH ORD

”Välsignad är han som kommer i Herrens namn."

Från Israel     Seech Sod är en förening som tillhandahåller utbildning, välbefinnande och hälsovårdstjänster till personer med intellektuella funktionshinder och deras familjer.

 

Tusentals män, kvinnor och barn som deltog i evenemanget Binyanei HaUma (International Convention Center) för Siyum HaShas den 1 januari, inspirerades djupt av den unika händelsen.

 

Seach Sods Pirchei för medlemmarna i kören - alla ungdomar med intellektuella funktionshinder

män - att uppträda var en särskilt rörande möjlighet för dem,

för "de hade förmånen att sjunga till ära av Torah framför Gedolei Yisroel, i närvaro av tusentals."

 

 De förtrollade folket med sina charmiga låtar och professionella prestanda; "De hade äran att delta i den fantastiska dyrkan av kavod ha torah," och de visade alla att "en person med intellektuella funktionshinder har en plats i harmonin att studera Tora." 

 

ELIA BÖNEARME  Den svaga, pacifistiska vänstern är rasande, men vi måste tacka Gud för Bennetts många modiga beslut att försvara Israel. Den sista kvällen av Hanukka i år tände Bennett menoran i Hebron där Mackabéernas slutliga seger vanns innan de marscherade mot Jerusalem för att återupprätta templet. Det var en mycket viktig symbolisk handling. Vi tror att alla dessa ting kommer att gynna honom i det kommande valet i mars. Låt oss be för det!

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan