TANKAR OCH ORD

glada budskapet för er: löftet som fäderna fick

Lite från Israel...

 På torsdag förde israeliska jordbrukare på gränsen till ekonomisk konkurs sina kor till gräsmattan för försvarsminister Naftali Bennetts tomt för att ta hänsyn till deras akuta rop och inte bara lita på ministervalets försäkring.

Jordbrukare anlände till ministern i Raanana flera gånger och krävde att Bennett skulle avsluta PA-bojkotten av sina produkter. Vissa hade sin kalv med sig, som de lämnade för att ta hand om Bennett på gräsmattan mittemot Bennetts tomt. "Vi har inte råd att mata dem," sade de.

Under de senaste fyra månaderna har PA blockerat importen av israeliska jordbruksprodukter till sina kontrollerade områden, men arabiska produkter kan säljas i Israel.

Försvarsministeren leder GOCAT, som ansvarar för frågor som rör Israel, inklusive bygglov, i C- och B-områden i Judea och Samaria.
Jordbrukarna litar på Bennett att han kan hjälpa till med deras problem.

 

Ny teknologi som utvecklats i Israel kan besluta om behandling av specifika typer av cancer hos patienter, (uppenbarligen baserad på AI) teknik avgör spontant vilken behandling som är lämplig för varje patient.

-------------

 

 Fyra raketer avfyrades från Gaza igår till Israel.
IDF säger att det ombyggda Iron Dome-antimissilbatteriet har eliminerat två av dem och uppskattar att två andra har fallit i öppna fält.
(IDF säger att vidareutvecklade Iron Dome-batteripaket förstörde 100% av alla målmissiler i testet)

 

Hundratals israeler tvingades rusa in i bombsköldar när en larmsirene signalerade en rakets närhet och orsakade panik och sängvätning hos barn. Deras traumor kan fortsätta resten av livet.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan