TANKAR OCH ORD

Be för Israel att Gud öppnar ögonen på folks hjärtan

 

År 2020 kan vi alla ha ögon som duvor, perifer syn (duvor kan bara se rakt fram, de är inte distraherade eller störda) av sakerna runt dem.

 Gud älskar att vi bara ser honom och inte blir distraherade av andra saker som kan dra oss in i den nedåtgående spiralen. Så när saker och ting intensifieras omkring oss i det naturliga, och den andliga striden intensifieras, låt oss fortsätta att leta upp som folket, profeterna, patriacherna, kungarna och ledarna i forntida Israel gjorde och såg mirakulösa svar.

 

 Be för Israel att Gud öppnar ögonen på  folks hjärtan, så att de kan se Honom och känna Honom.

 

" Och jag själv, säger Herren, ska vara en mur av eld omkring staden, och jag ska vara härligheten därinne.”Sak2:5

 

 

 Vi går nu mot det nya valet den 2 mars. Premierminister Netanyahu har bett om immunitet mot de korruptionsanklagelser som han står inför och som skulle ge honom många fler röster i valet. För närvarande är hans Likud-parti fyra platser mindre än det viktigaste oppositionspartiet under ledning av Beny Gantz.

 

 

 Israel är fortfarande på hög uppmärksamhet sedan Amerika assisterade den iranska generalen.

 

  Det har rapporterats i nyheten att Israel har uppfunnit ett nytt laser-missil-system som kommer att ge Israel en större försvarsnivå mot inkommande missiler, i själva verket en större försvarsnivå på land, hav och luft. Israels behov av självförsvar mot hennes fiender driver forskning och utveckling inom teknik och vapen för försvar.

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.12 | 08:17
ENSAM har mottagit 3
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan