TANKAR OCH ORD

Sakarja 8:2 ”Jag har stor nitälskan för Sion”


Totalt 10 000 poliser är stationerade i Jerusalem-området och på motorvägarna som leder till det, vilket också täpper till överbelastad normal trafik i flera dagar.
Befälhavare Yishai Shalem, chef för polisoperationer, bedömde det femte Holocaust-forumet vid Yad VaShem Holocaust Museum som en av de största och mest komplexa säkerhetsoperationer som den israeliska polisen någonsin har haft för att förbereda och övervaka.

Säkerhetsarrangemangen - kallad "Operation Future" - leds av den israeliska polisen i samband med Shin Bet: s "730 Security Unit", som ansvarar för de koreanska gästernas säkerhet.

Specialist IDF-enheter skyddar gästernas besök i Judea och Samaria, tillsammans med den ryska presidenten Vladimir Putin och den engelska prins Charles, som kommer att träffa PA / PLO: s ordförande Mahmoud Abbas, som tidigare erinrade om att "ett skott kan avbryta Holocaust Forum-ceremonierna."

Polischefen Shalem säger att de inte har några varningar för demonstrationer eller upplopp under sitt besök, men förberedelser görs för allt.

Enligt TV-kanal 13 varnade Israel Hamas och andra terroristorganisationer i Gaza för mycket kraftfull vedergällning om de organiserade oro för att störa forumet eller våld i säkerhetsstaketet.

Polisen är nervös över möjligheten till demonstrationer till stöd för frisläppandet av Naama Issachar, en israelisk / amerikansk flicka som arresterades i Moskva och dömdes till 7,5 års fängelse. Förhandlingarna har inletts.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan