TANKAR OCH ORD

Tecken ska visa sig i solen

 

" Det var runt 06.15 som en sprängladdning detonerade på andra våningen i ett bostadshus i Hageby. Mattias Wåhlin var en av dem som vaknade av smällen."

 "På tisdagen twittrade vädermyndigheterna i Florida ut att en annorlunda typ av nederbörd kunde vänta i veckan."

Så här kan vi läsa varje dag...

Vår färd genom vår  världs historia har nu nått fram till år 2020. Vi lever i en ytterst spännande tid med tidsåldrarnas avslutning framför oss. Jeshua säger

"Luk 21:24,:25,26 Tecken ska visa sig i solen och månen och stjärnorna, och på jorden ska folken gripas av ångest och stå rådlösa vid havets och vågornas dån. 26 Människor ska tappa andan✱ av skräck i väntan på det som ska drabba världen, för himlens makter ska skakas."

Detta är precis vad vi upplever i vår värld i dag. Vi vet varken dag eller stund då Jeshua kommer himmelens skyar,men ett vet vi,och det är att människosläktet alrig har varit så nära Messias ankomst som vad vi är i dag.

 

Det är så öppet och underbart vittna för människor idag. Dagligen får jag kontakt med olika åldrar,idag var också en mycket gamla människa som lovade ge sitt liv för Herren(gamla har ofta svårt) MEN nu kan jag inte rekommendera kyrkor...villoandar har suddat äkta evangelium från samfunden,men det finns en liten skara som står för sanningen.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.12 | 08:17
ENSAM har mottagit 3
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan