TANKAR OCH ORD

lögnarnas mun täpps till

 


Men de som är ute efter mitt liv, för att förgöra det, de ska fara ner i jordens djup. De ska falla för svärdet, de ska bli byte åt schakaler. Men kungen ska glädja sig i Gud. Var och en som svär vid honom, ska prisa sig lycklig, medan lögnarnas mun täpps till.”
Psaltaren 63 

 

 

 Frankrikes president Emmanuel Macron visade sig vara ganska bedövd - eller dum - när han besökte St. Anne's Church på onsdag.

 

Macron stördes av närvaron av israeliska poliser i den utsträckning att han beordrade dem att lämna "fransk jord", vilket delvis är sant eftersom Frankrike betraktar franska kyrkor som likvärdiga med ambassader.

 

"Stig ut", tilllade Macron, "Ursäkta mig, men du borde känna till reglerna." Ingen är skyldig till provokation. '

 

När Frankrikes president Jacques Chirac besökte Gamla stan i Jerusalem 1996 förlorade han också sitt humör när israeliska säkerhetsstyrkor invaderade den omedelbara närheten. Han vägrade att gå in i St. Anne's Church innan säkerhetsvakterna gick.

Marcus Birro: Jag har skrivit klart om tron 

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
Du gillar den här sidan