TANKAR OCH ORD

Du glädjens brudbärarinna

https://www.dagen.se/debatt/sune-nordin-sa-undviker-vi-ett-nytt-knutby-1.1656049

Jes 40:9 "Sion, du glädjens budbärarinna, stig upp på ett högt berg. Jerusalem, du glädjens budbärarinna, höj din röst med kraft! Höj den utan fruktan, säg till Juda städer: "Se er Gud!" 
  
 Vad sägs om Jerusalem, där Gud sätter sitt namn, vad står det?

"När han närmade sig, såg han Jerusalem, gråtande (med hög röst) och sa:" Om du också visste vad som var rätt för din fred, är det nu gömt för dina ögon. " (Luk 19: 41 -42) Så här gråtade Jesus ödet för Israels huvudstad.

Tidigare erkände president Trump Jerusalem som Israels odelade huvudstad och flyttade USA: s ambassad och konsulära funktioner dit.
Detta bekräftas i fördraget och säger att PA-araberna kan etablera sin huvudstad i den arabiska förorten i östra Jerusalem, som Shuafat.

Tempelberget status upprätthålls: Israel äger berget, men islamiska wagf fortfarande behåller sin dagliga rutin. Judarna nekas fortfarande rätten att be på Tempelberget, som judarna hoppades intryckt på.

Fatah-tjänstemän sade att Mahmoud Abbas avvisade meddelanden från Shin Bet, Egypten och Saudiarabien för att inte förvärra situationen som den ser ut.
På onsdag arresterade polisen två PA-araber på berget när de försökte knivställa en polis på berget och stängde dess grindar i en timme, vilket blockerade utgången och ingången för den tiden. Flera araber skadades.

I morgon, fredag, kan uppror uppstå på Tempelberget, som nästan har blivit en sed.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan