TANKAR OCH ORD

Jag är Livets Bröd!

Corona-virus sprider sig just nu och gör människan orolig.

När vi tänker på Exsodus. 2 mos 16...Israels barn i Egypten...

Människans natur är att alltid vill ha mer eller till och med när det finns tillräckligt idag, att hålla fast vid den i rädsla för att imorgon inte blir tillräckligt. 

När vi läser om svarar hur Gud dem genom att tillhandahålla kött och bröd i fyrtio år. De var tvungna att lära sig att de skulle ha tillräckligt för idag och inte mer, att de måste lita på att det skulle vara tillräckligt igen imorgon. 

Vi är inte redo för de avbrott och svårigheter som vi alla kommer att ställas inför någon gång i framtiden - om inte under de närmaste veckorna på grund av Corona-viruset, kanske det inte är för långt borta. Och situationen kommer oss säkert närmare, när som dagar och veckor flyger förbi oss i ökande takt.

Jeshua är den enda som kan tillfredsställa och fylla alla våra behov; fysiska, mentala och andliga.

"
Joh 6:35 Jesus svarade: "Jag är livets bröd. Den som kommer till mig ska aldrig hungra, och den som tror på mig ska aldrig någonsin törsta. 36 Men som jag sagt er: Ni har sett mig och tror ändå inte

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan