TANKAR OCH ORD

Fienden säger HA HA!

https://www.dagen.se/nyheter/franklin-graham-portas-fran-ytterligare-brittiska-stader-1.1658762

 

 Tidigare befälhavare för IDF Assault Forces Exercise Unit säger att de israeliska markstyrkorna måste ändra sina attityder och praxis för att kunna slåss mot sina fiender på ett lyckligt sätt.

 

Talande på 103 FM-radio sa Amidror, "Först och främst måste du inse att en fördel för fiender är att de verkar i sitt område."

 

"Jag uppskattar Hizbullah- och Hamas-krigarna för att de är bättre kvalitet än IDF-soldater eftersom de är äldre, tjänar längre än väpnade styrkor och övar längre än IDF-soldater."

 

"Terrorister har en kampanda som de inte hade förut och IDF-soldater vågar korsa staketet för att komma in i Gazaremsan."

 


Hes 36:2
Så säger Herren Gud : Eftersom fienden säger om er: ’Ha ha! De urgamla offerhöjderna har nu blivit vår egendom’,

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
Du gillar den här sidan