TANKAR OCH ORD

Herrens Ankomst är nära

 Israels hårda förväntningar kommer sannolikt att påverkas av interna förutsägelser om att president Donald Trumps tid kommer att ta slut. Han gjorde för Israel vad Israels Heliga krävde av honom.

Men han konfronteras med en internationell mafia under ledning av George Soros med oändliga medel, till vilka den katolska kyrkan, under hans påve, har gett sin fulla välsignelse och stöd.

Denna mafia försöker genomföra sina planer för att minska världens befolkning till en tredjedel, där epidemier som plågor i Egypten, väderkontroll, torka, jordbruksfel på grund av kraftigt regn och hårt väder spelar en avgörande roll i det stora kriget som kan börja i år.

Den traditionella västra USA har vänt mot USA med det tyskledda EU, liksom FN, allt mer kontrollerad av islam, som öppet motsätter sig USA: s ledarskap i världen.

USA-demokraterna förutspår att Trump kommer att kastas före oktober och har investerat all sin energi, trots senatdomstolens frikännande om alla anklagelser. Det verkar ganska uppenbart att Trump är den som fortfarande håller tillbaka att AK ännu inte har nått full makt, men tiden rinner ut.

2 Joh 1:7Det finns ju många bedragare som har gått ut i världen, de som inte bekänner att Jesus är Kristus som kommit i köttet. Sådan är Bedragaren, Antikrist.

 

https://www.dagen.se/nyheter/sjukhuspastorn-joachim-elsander-ar-dod-1.1661404

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan