TANKAR OCH ORD

Se till att ni inte föraktar någon enda av dessa små
 Matt 18 samma stund kom lärjungarna fram till Jesus och frågade: "Vem är störst i himmelriket?" 2 Då kallade han till sig ett barn och ställde det mitt ibland dem 3 och sade: "Jag säger er sanningen: Om ni inte omvänder er och blir som barnen kommer ni inte in i himmelriket. 4 Den som ödmjukar sig som det här barnet, han är den störste i himmelriket. 5 Och den som tar emot ett sådant barn i mitt namn tar emot mig.

Frestelser och förförelser

6 Men den som förleder en av dessa små som tror på mig, för honom hade det varit bättre att få en kvarnsten hängd om halsen och bli sänkt i havets djup. 
10 Se till att ni inte föraktar någon enda av dessa små. Jag säger er att deras änglar i himlen alltid ser min himmelske Fars ansikte."

Jag gick till kyrkogården och träffade människor som jag frågade  om de trodde på Herren.

En far satt på andra sidan T-vagnen med 3 barn, ungefär 10-13 år gamla. Barnen var ovanligt tysta och hade sorgliga ögon. Jag kände att jag ville välsigna dem och välsignade dem i Jesu namn  -Tror du på Gud- Nej-,svarade pappan  - Barnen behöver höra om Gud, i skolan får de ingen undervisning - Får jag be för dig?- Om du vill- Det skall jag göra.Glömde fråga barnens namn,som jag brukar göra…Pappor och mammor blir villiga när man välsignar dem på olika ställen - Jag var framme- Du tror inte på Gud,tror du på människan? Jag pekade på gravar- Det är inte mycket att hänga med på en människa...

Han fattade ...

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan