TANKAR OCH ORD

han ska utöva rätt och rättfärdighet i landet..

 Israels berättigade rädsla är att ett EU-fientligt mot Israel kommer att erkänna de nödvändiga institutna i en palestinsk stat utan gränser, och inte heller godtagbara förbindelser med sina grannar, som krävs av en oberoende stat och vars ekonomi är på väg till konkurs.

Israels rädsla är att detta är EU: s svar på den amerikanska regeringens fredsinitiativ, vilket innebär att EU sparkar över saker.
Bakom EU-initiativet står Luxemburgs utrikesminister Jean Asselborn, sade tjänstemän och tilllade att söndagens session var avsedd att säkra anslutningen av Portugal, Finland, Spanien, Belgien, Frankrike, Malta, Sverige och Slovenien.

David Silver skriver..."Jag är säker på att de flesta av er såg nyhetssändningen av president Trump presentera den nya amerikanska fredsplanen. Israels premiärminister Benjamin Netanyahu var närvarande i Vita huset under presentationen och att döma av leendet, verkar han mycket nöjd med den föreslagna planen. Som jag skrev i min Carmel Kommentar för en vecka sedan tror jag att denna plan inte stämmer in i HERREN:s plan och därför är dömd att misslyckas liksom alla tidigare fredsförslag. Även om några moderata muslimska Arabiska nationer klev fram för planen har de s.k. "Palestinierna" förkastat USA:s plan. Faktum är att det inte finns plats i GUDS plan för en "Palestinsk stat" på det land som han lovade Abraham. Ju tidigare världens ledare och till och med Israels ledare inser det bibliska faktum, desto bättre blir det för Israelerna och för de Arabiska grannarna. Be att den nya Amerikanska fredsplanen kommer att hamna i papperskorgen tillsammans med alla de tidigare, och att fler världsledare vaknar upp till bibelns auktoritet."

"Se, dagar ska komma, säger Herren, då jag låter en rättfärdig telning växa upp åt David. Han ska regera som kung och handla med vishet, han ska utöva rätt och rättfärdighet i landet.Jer23:5"

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan