TANKAR OCH ORD

Vi är på väg mot vedermödans tid?

Ett tidstecken som pekar på att vi är på väg mot vedermödans tid?

Corona virus

Luk 21: 11 - Det skall bli stora jordbävningar och svält och pest på den ena platsen efter den andra. Fasansfulla ting och stora tecken skall visa sig från himlen.

 

Upp 6:8 – Och jag såg, och se: en gulblek häst. Och han som satt på den hette Döden, och helvetet följde efter honom. Och åt dem gavs makt över en fjärdedel av jorden, makt att döda med svärd och med svält och med pest och genom jordens vilda djur.

 

 

 Gräshoppor,en annan gissla som sprider sig över hela världen, anses vara ett farligt hot mot världens livsbehov, har lett till att många drabbade länder förklarade en nationell nödsituation.

 Dessa gräshoppor samlades i januari i stora flockar av miljarder individer, vilket ger en så tät syn att Ethiopian Airlines var tvungna att styra sina passagerarflygplan på nya rutter.

Förutom Etiopien har de invaderat Somalia, Kenya, Uganda och Pakistan samt Indien. Denna födelse av gräshopparflockar är den värsta på 20 år och i Kenya på 70 år. De kan spridas snabbt och många närliggande länder är i riskzonen.

Enligt en artikel publicerad den 10.02.2020 har de redan förstört spannmål på tiotusentals hektar. De länder som drabbats av svampen lider redan av matbrist, vilket gör att miljoner människor riskerar att svälta.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.10 | 19:19

Hej! Åh, vad tråkigt att Bobo har gått bort. Vila i frid! Kramar Marie & Berra

...
28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
Du gillar den här sidan