TANKAR OCH ORD

Ni är mer värda än många sparvar

Sanning eller min dröm?    Min ande upplevde jag kinesernas hjälplöshet och oro när de såg Coronavirus sprida trots regeringens åtgärder. Döda kroppar kallas utan identifiering till personer begravda i bulldozers. Rykten tyder på att människor som är obekvämt infekterade av viruset får hjälp till döds.
Av någon anledning hoppade fisk från en sjö nära Wuhan City till torrt land. Måste ha fått "5G-förgiftningen" som påstås vara relaterad till viruset.
Fyra personer har dött i Qian Qian-viruset i Irans shiamuslimska stad, och regeringen planerar att isolera det helt från omvärlden för att förhindra att viruset sprider sig.
Kina har isolerat 500 miljoner medborgare från omvärlden utan ens rätten att shoppa för mat och dryck. Har de dömts till döds utan mat och dricksvatten? De bevakas av armésoldater. Israel och PA fick de första COVIT-19 smittade.
I mitt sinne såg jag människor bundna till diamantprinsessan som tvingades stanna i deras veckobutiker, av vilka några är fönsterlösa. Vad hade de att känna inuti, började de inte känna i ett trångt utrymme?

Luk12:4-5 Till er, mina vänner, säger jag: Var inte rädda för dem som dödar kroppen och sedan inte kan göra mer. 5 Jag ska visa er vem ni ska frukta: Frukta honom som har makt att döda och sedan kasta i Gehenna. Ja, jag säger er: Honom ska ni frukta. 6 Säljs inte fem sparvar för två kopparmynt? Och inte en enda av dem är glömd inför Gud. 7 Ja, till och med alla hårstrån på ert huvud är räknade. Var inte rädda! Ni är mer värda än många sparvar.

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan