TANKAR OCH ORD

men allt är inte väl

 

 

”De tar det lätt med att bota mitt folks skada och säger: ’Allt är väl, allt är väl!’ Men allt är inte väl.” (Jer 6:14)

Det är mycket intressant att de två förmodligen mest inflytelserika judiska rabbinerna i världen, efter att Israel åter blev en suverän nation 1948, Rabbin Yitzak Kaduri och Rabbin Menachem Schnerson, innan de dog profeterade att Benyamin Netanyahu kommer att bli den sista premiärministern i Israel, innan den messianska eran börjar. Många av deras efterföljare tror idag att den nuvarande situationen kommer att bestå; nämligen att Netanyahu fortsätter att styra Israel, eftersom inte någon ny regering blir möjlig att bilda.

..... En expert i Gerilla-krigföringen - med fokus på IDF: s specialenhet - utbildar Nadav Yair israeliska IDF-hundenheter i avancerade sök- och räddningsuppdrag.

Den israeliska hundenheten (IDU), som fokuserar på att hitta saknade personer i hela landet, får förnyad utbildning av IDF: s elitenhetstränare Nadav Yair.

Yair förklarade i sin verksamhet hittills att han har försökt att utbilda frivilliga i hundenheter. Han säger att han har lärt platserna på platserna, korrekt kunskap om området, långsam framsteg på webbplatsen och mer.Ibland är personen du letar efter i träsket, så du måste utveckla ett hörapparat och hur du kan röra dig utan att förlora din lokala kunskap. Hundar känner denna färdighet otroligt. Man måste genomgå ordentlig utbildning för att anpassa sig till förhållandena i området, klättra berg, röra sig i dalen och ta långa promenader.

 

Särskilda omständigheter relaterade till sökning, såsom kidnappning av brottslingar eller fiender, vilket innebär direkt kontakt med fysisk kontakt, hanteringsförmåga och användning av vapen eller lämpliga vapen etc.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
Du gillar den här sidan