TANKAR OCH ORD

Det är Herren som ÄR GUD!


"2 Mos 18:29
 Aron ska bära namnen på Israels söner i domsskölden på sitt hjärta när han går in i helgedomen, till en ständig påminnelse inför Herrens ansikte. 30 I domsskölden ska du lägga urim och tummim,✱ så att de ligger på Arons hjärta när han går inför Herren. Aron ska så alltid bära Israels barns dom på sitt hjärta inför Herrens ansikte."

Idag på Bibelläsnings plan har vi kommit mm till 2 Mos, och för mig talade Herren starkt just hur Aron fick bära ständigt Israels söner inför Herrens ansikte.

Jag får bära alla dessa hundatals människor,som jag möter och vittnar... till Herren varje dag. De är så kära och viktiga för mig...Vi lever mycket nära Herrens ankomst!

 

Mycket händer i den osynliga världen idag, inte minst ser vi det i det andliga ledarskapet i Sverige. Men detta renar ju också Herrens församling, Kristi kropp i Sverige. De renhjärtade människorna finner varandra och en Brud blir alltmer synlig, och också en skökoförsamling blir synligare.

Vi som tillhör bönerörelsen SVERIGE7:14 ber varje dag Elia bönen tills Gud ger oss en Omvändelse i Kristenheten.Amen.

ELIA BÖN

36 Då tiden var inne att frambära matoffret, trädde profeten Elia fram och sade: ”Herre, Abrahams, Isaks och Israels Gud, låt det bli känt i dag att det är du som är Gud i Israel, att jag är din tjänare och att det är på din befallning jag har gjort allt detta. 37 Svara mig, Herre, svara mig, så att detta folk förstår att det är du Herre som är Gud, och omvänd du deras hjärtan.”

38 Då föll Herrens eld ner och förtärde brännoffret, veden, stenarna och jorden och torkade upp vattnet som fanns i diket. 39 När allt folket såg det, föll de ner på sina ansikten och sade: ”Det är Herren som är Gud! Det är Herren som är Gud!"

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.12 | 08:17
ENSAM har mottagit 3
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan