TANKAR OCH ORD

Joh 14:1 Låt inte era hjärtan oroas. Tro på Gud och tro ...

Många flygbolag har tvingats avbryta sina flygningar och reseföretag minskar hur de ska hantera krisen när intäkterna sjunker. EL AL är en av dem och tillkännager att den kommer att säga upp 1000 av sina arbetare på grund av viruset.

Israel utvidgade sina COVID19-regler kraftigt och lägger till fem nya EU-länder till karantänresande: Frankrike, Tyskland, Spanien, Österrike och Schweiz.
Israeler som återvänder från dessa länder uppmanas att genomgå frivillig karantän i 14 dagar från den dag de lämnade dessa länder, vilket meddelades på en presskonferens som arrangerades av hälsovårdsministeriet på onsdag med minister Yaacov Litzman och andra ledare för ministeriet.

Hälsodepartementets beslut tillämpas i efterhand så att begäran om frivillig karantän gäller alla som har kommit från dessa länder inom 14 dagar. Utländska invånare som kommer från dessa länder kommer endast in om de kan visa möjligheten till frivillig karantän på deras hemvist i Israel.

De nya bestämmelserna gäller inte Förenta staterna, trots det snabbt ökande antalet COVID19-virusinfektioner där.

Turister som har varit i Iran, Irak, Syrien och Libanon under de senaste 14 dagarna innan de anlände till Israel kommer inte tillåtas.
Ministeriet meddelade också att händelserna med mer än 5 000 personer har avbrutits.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
12.02 | 05:31
ENSAM har mottagit 2
27.08 | 11:42
JAMES BOND har mottagit 14
Du gillar den här sidan