TANKAR OCH ORD

har jag ställt väktare

Israel har fördömt terrorister som fångats i fängelsestraff i olika längder, som kallas hjältar av PA och betalade dem en "månadslön" beroende på hur många judar de har mördat och hur länge de har varit i fängelse. ”Lönen” kan vara tre gånger lönen för en vanlig anställd.

De som dödas under operationer kallas "martyrer" och deras familjer får också PA-stipendier.

 

Att bevilja återvändarrätten till femte generationens "flyktingar" skulle överväldiga Israel som en judisk stat. Israel skulle falla tillbaka till de arabiska ländernas nivå.

Det är en oerhört komplicerad politisk situation Israel står inför! Vi måste be nu!

 

 

Det råder ingen tvekan om att Israel är ett tecken för världen. Ingenting som händer i Israel eller med det judiska folket, är en slump. Gud har lovat att aldrig lämna eller överge sitt folk förrän hans syften har uppfyllts och Guds rike är etablerat över hela jorden, utifrån Jerusalem.

 

På dina murar, Jerusalem, har jag ställt väktare. Varken dag eller natt får de någonsin tystna. Ni som ropar till Herren, unna er ingen ro, och ge honom ingen ro förrän han upprättar Jerusalem och gör det till en lovsång på jorden." (Jes 62: 6-7)

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan