TANKAR OCH ORD

Vänd om Krön 7:14

BÖNEKONFERENSEN ÄR ÖVER DENNA GÅNG  2år och 2 månader har vi bett som DANIEL 3 gången om dagen på knä Israels Guds förbarmande för SVERIGE. Tillsammans bad vi på bönekonferensen DANIELS bön Dan 9 "”O Herre, du store och fruktade Gud, du som håller fast vid förbundet och nåden mot dem som älskar dig och håller dina bud. 5 Vi har syndat och gjort orätt, vi har varit ogudaktiga och upproriska. Vi har vänt oss bort från dina bud och föreskrifter. 6 Vi har inte lyssnat till dina tjänare profeterna, som talade i ditt namn till våra kungar, furstar och fäder och till allt folket i landet. 7 Du, Herre, är rättfärdig, men vi har dragit skam över oss. Så är det i dag med Juda män och Jerusalems invånare och hela Israel, både de som bor nära och de som bor långt borta i alla de länder dit du har fördrivit dem därför att de var trolösa mot dig. 8profeterna....

 

De senaste dagens symtom sågs under Josefs tid i Egypten strax innan han avslöjade sig för sina bröder. Vad gjorde han? Han bad alla egyptierna lämna rummet. Vad händer nu; utlänningar är begränsade från att komma in i landet. Kommer vi närmare att avslöja Messias för hans folk? Samma gäller oss hedningar;kommer människor se att vi tror på Gud som vill hjälpa om vi omvänder oss från allt orent i våra liv?

Kommer vi "Kristna" inympade stå med Israel och Hans folk? Svåra tider kommer...Allt skall skakas,är vi inrutade i Guds Ord,så att vi klarar av detta? 

 Svara dem: Så sant jag lever, säger Herren Gud, jag gläder mig inte åt den ogudaktiges död. I stället vill jag att den ogudaktige vänder om från sin väg och får leva. Vänd om, vänd om från era onda vägar! Ni vill väl inte dö, ni av Israels hus? Hes 33:11

Vår plats är att söka Guds hjärta och vara hans vittnen här på jorden. Liksom Aron kallas vi för att stå mitt i folket, höja brännaren och gå in på deras vägnar. Vad är Guds hjärta? Hesekiel 33:11 kunde ge en förklaring.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.10 | 19:19

Hej! Åh, vad tråkigt att Bobo har gått bort. Vila i frid! Kramar Marie & Berra

...
28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
Du gillar den här sidan