TANKAR OCH ORD

Jes 54:17


Människor är fyllda med rädsla, panik, desperation, människor dör. Detta är ett rå faktum, men det är också dagar för frälsning. Dessa är de dagar som kommer att få en skörd.

Viruset är inte det första och det sista, det kommer att finnas framtida katastrofer, katastrofer och plågor.

Dessa är dagar / tid för förberedelse, omvändelse och varning. Det är dessa tider att stå i klyftan och gå in i beredskap precis som präster, ledare, kungar och profeter från forntida Israel gjorde och bevittnat övernaturliga svar.

Många plågor stoppades i Israel när prästerna, kungarna, ledarna stod i klyftan och bad (4 Mos 16: 41-49 - Aron, 2 Samuel 24:21 - Kung David, psalm 106 - Phineas, och i bok Ester pesten av ett slakt av judiskt folk förhindrades). Det finns fler. Gud använde plågorna för att få folkens uppmärksamhet tillbaka till honom, och genom att göra det ångrade folket och blev läkt.

----------

Trots Corona-viruspandemin och strax innan Israel stängde  gränser, gjorde fortfarande många judar Aliyah. Aliyah från Storbritannien och Nordamerika kommer att fortsätta trots Israels koronaviruslåsning, har Jewish Agency och Aliyah-organisationen Nefesh b’Nefesh-organisationen sagt. De kommer emellertid att behöva vara självisolerade vid ankomst. 24 nya invandrare anlände idag (19.3.20) från Amerika.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
Du gillar den här sidan