TANKAR OCH ORD

Efesierbrevett1:23

 

I Efesierbrevet 1: 15-23 läser vi Paulus bön för tacksägelse och bland annat för de troendes andliga visdom och uppenbarelse för att känna Herren med en djupare förståelse. Visst, eftersom världen står inför en fiende som inte kan ses med det naturliga ögat; en närmare gemenskap med Jeshua är den som kommer att ge de troende kraften att stå under dessa tider. 

Vi är Jeshuas kropp, här på jorden, i uppdrag att tjäna där Han har kallat oss. Detta inkluderar på våra jobb, ute i allmänheten eller till och med stängda i våra hem ensam eller med våra familjer. Vad är det vi kallas till? Vi kallas att komma till vårt bönerum så att Han kan avslöja för oss allt vi behöver eller att han skulle få oss att göra. Detta är vårt starkaste verktyg och platsen där vi kan stå, i bön för vår familj och vår nation.

Vårt vittnesbörd och hopp ligger i att känna Honom. Paulus påminner oss om detta i vs 18 när han ber om att våra hjärtas ögon kan bli upplysta. Vi kan vara säkra på att när vi står inför svårigheterna i denna värld kommer Hans ljus i våra hjärtan att förändra vårt beteende. Vi kommer inte att vara trasiga, utan kommer att leva livet i denna tillfälliga värld och flytta oss genom försöken med förståelsen av Hans arv i oss. 

Må våra liv; Hans kropp, var ett vittne om Jeshuas fullhet som fyller allt på alla sätt. Efesierbrevet 1:23

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan