TANKAR OCH ORD

Efesierbrevett1:23

 

I Efesierbrevet 1: 15-23 läser vi Paulus bön för tacksägelse och bland annat för de troendes andliga visdom och uppenbarelse för att känna Herren med en djupare förståelse. Visst, eftersom världen står inför en fiende som inte kan ses med det naturliga ögat; en närmare gemenskap med Jeshua är den som kommer att ge de troende kraften att stå under dessa tider. 

Vi är Jeshuas kropp, här på jorden, i uppdrag att tjäna där Han har kallat oss. Detta inkluderar på våra jobb, ute i allmänheten eller till och med stängda i våra hem ensam eller med våra familjer. Vad är det vi kallas till? Vi kallas att komma till vårt bönerum så att Han kan avslöja för oss allt vi behöver eller att han skulle få oss att göra. Detta är vårt starkaste verktyg och platsen där vi kan stå, i bön för vår familj och vår nation.

Vårt vittnesbörd och hopp ligger i att känna Honom. Paulus påminner oss om detta i vs 18 när han ber om att våra hjärtas ögon kan bli upplysta. Vi kan vara säkra på att när vi står inför svårigheterna i denna värld kommer Hans ljus i våra hjärtan att förändra vårt beteende. Vi kommer inte att vara trasiga, utan kommer att leva livet i denna tillfälliga värld och flytta oss genom försöken med förståelsen av Hans arv i oss. 

Må våra liv; Hans kropp, var ett vittne om Jeshuas fullhet som fyller allt på alla sätt. Efesierbrevet 1:23

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan