TANKAR OCH ORD

Jakobs nöd

 Rabbin Lewin skickar ett hjärtskärande meddelande till Benny Gantz: "Sluta god människa ta med det nonsens innan det är för sent!"

 

”Vi gråter, ber och kräver ledarna för de blå och vita, och särskilt du, Benny Gantz, att stoppa denna nonsens innan det är för sent.

Vi ber att ni inte följer denna plan! ”

”Vad säger du till dina barn och barnbarn? Du kan fortfarande ångra dig från dina handlingar och vända tillbaka från det fruktansvärda steg du tog, vilket kommer att äventyra det judiska folket och alla i det heliga landet. "

 

"Vi uppmanar alla judar att lägga till sin regelbundna bön - förutom att be för fred för Israel - en bön som kommer att öppna himmelens portar och ta bort detta fruktansvärda beslut från den vänstra regeringen som stöds av våra fiender, den gemensamma arabiska listan!"

3 Mos  Jag ska fördärva ert livsuppehälle så att ert bröd ska kunna bakas i en enda ugn av tio kvinnor. Brödet ska lämnas ut efter vikt, och när ni äter ska ni inte bli mätta.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan