TANKAR OCH ORD

bildandet av Israels nästa regering

 

Den Tjeckiska Republiken är en av de länder i Europa som har bäst relationer med Israel. När Corona-viruset fortsätter att plåga världen, har denna lilla europeiska nation kommit med en enkel lösning för att bromsa viruset. Titta på den här korta videon på engelska!

 

Gud har lovat, "Jag ska välsigna dem som välsignar dig och förbanna den som förbannar dig." (1Mos. 12: 3) Denna gudomliga princip fungerar också idag för alla länder!

Försvarsministeriet och IDF: s Oketz-enhet arbetar för att identifiera hundar som bär COVID19-virus genom att sniffa sina salivprover.

Studier har visat att hundar kan känna igen influensa, malaria och cancer med sin överväldigande luktkänsla, så varför inte coronavirus?
Efter att ha snifit patienter och hittat en positiv hund viftar han i svansen och väntar på att hans herre ska ta kontroll över situationen. www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/278052,

 

 

Fortsätt att be för bildandet av Israels nästa regering. En kompromiss nåddes slutligen förra veckan mellan Netanyahu och hans motståndare Benny Gantz om en gemensam samlingsregering. Genombrottet kom efter att Gantz bröt sig ut från sina andra två partners i den ”Blå-Vita” koalitionen och gick med på att bilda en samlingsregering tillsammans med sin motståndare.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan