TANKAR OCH ORD

Nu måste vi ha avstånd från varanrda för Coronas skull.....


Låt de här dagarna fram till påsk få bli till eftertanke och att vi söker i Ordet och frågar HERREN om råd och beskydd för den kommande tiden.
Det judiska folket och Israel börjar Pesach på kvällen den 8 april. Kanske ska vi och ni börja då också? Läs gärna om uttåget ur Egypten i 2 mos.

 

 

-På torsdagen började vi packa påskkorgar. Vi arbetar i 5 skift, utrustade med masker, handskar och bodysuits. Även om vi är små i antal, har vårt samhälle ökat tillfället för att packa maten som kommer ut till nästan 800 familjer. Detta är en droppe i skopan, men "Vem är då en trofast och klok tjänare, som hans herre gjorde härskare över sitt hus, för att ge dem mat i rätt tid? Välsignad är den tjänare som hans herre, när han kommer, kommer att hitta det. (Matteus 24: 45-46)-

Församlingen som välsignade oss berättar detta....

 

 

Nu måste vi ha avstånd från varanrda för Coronas skull... 

”Men låt det vara ett avstånd på omkring tvåtusen alnar mellan den [Förbundsarken] och er. Kom inte nära den, så att ni vet vilken väg ni ska gå, eftersom ni inte har gått den vägen förut." Och Josua sade till folket: "Helga er, för i morgon ska HERREN göra under bland er" (Jos 3:4-5). 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan