TANKAR OCH ORD

Men efter Hans löfte...

 Statsminister Netanyahu förklarar att det nu inte är dags att underlätta instruktionerna om isolering och andra begränsningar.

 

”Det finns inga avbrott i den globala och nationella kampen mot coronavirus, en hård kamp utkämpas här nu mellan faran för framgång och faran för försvinnande.

Enligt statistik från den sydkoreanska regeringen testades 191 personer som tros ha återhämtat sig helt positivt. ”

 

”Detta visar - om det är sant - verkligheten är mer komplex än vår idé. Det är naturligt och humant att återvända till det normala livet, men i kriget mot Korona-viruset har vi inget val ”.

 

"Från 17.00 på tisdag till 05.00 på torsdag morgon borde människor stanna i närheten av sitt hem och inte resa från en förort till en annan, och särskilt inte från en stad till en annan."

”Bagerier och chametzavdelningar i stormarknader öppnar på torsdag morgon och polisen kommer att övervaka förebyggandet av massdeportering”.

 

 

 

Många människor är intresserade av att veta något om framtiden. Så fort man slår på teven eller radion eller öppnad en tidning så möts man idag av coronavirusets framfart runt vår värld. Påsken har gett oss sitt budskap om befrielse och befrielsen närmar sig .Vi ser fram Guds barns härliga frihet…den dag som får himlar att upplösas i eld och himlakroppar att smälta av hetta

 

2 Pet 3:11-13 11 När nu allt detta går mot sin upplösning, hur heligt och gudfruktigt bör ni då inte leva 12 medan ni ser fram emot Guds dag och påskyndar dess ankomst – den dag som får himlar att upplösas i eld och himlakroppar att smälta av hetta! 13 Men efter hans löfte ser vi fram emot nya himlar och en ny jord där rättfärdighet bor.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

I går | 19:19

Hej! Åh, vad tråkigt att Bobo har gått bort. Vila i frid! Kramar Marie & Berra

...
28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
Du gillar den här sidan