TANKAR OCH ORD

Mina landsmän efter köttet

 Rom 9;1-5

1 Jag talar sanning i Kristus, jag ljuger inte. Mitt samvete betygar i den helige Ande 2 att jag har stor sorg och ständig vånda i mitt hjärta. 3 Jag skulle önska att jag själv var fördömd och skild från Kristus i stället för mina bröder, mina landsmän efter köttet. 4 De är israeliter, de har barnaskapet och härligheten, förbunden och lagen, tempelgudstjänsten och löftena. 5 De har fäderna, och från dem har Kristus kommit som människa, han som är över allting, ""Gud, välsignad i evighet. Amen.

Vi Hans söner  och döttrar är Hans vaktmästare eller ambassadöder för denna dag; Jeshua placerade oss i olika städer och områden runt om i världen för att se och känna tillståndet för människors hjärta i de områden där vi bor, medan vi lyssnade på Guds hjärta för dem. Syftet är att vi ska vara bättre rustade att nå ut till dem inom deras behovsområde; återspegla och dela Guds vilja för deras liv, tala både med deras ande och själ.

 

- Jätteföretag som sprids från Asien till Amerika hotar att ockupera staden Washington.

Dessa insekter är 5 cm långa med ett vingavstånd på 7,5 cm. Deras brodd är 10 mm lång, där de kan sticka en neurotox som kallas mandarox, som dödar en människa i en gemensam attack av flera herpes.

 

Ett privat fiskben kan slå flera gånger och orsaka anafylaktisk chock hos personer som är allergiska.

I Japan dör 40 till 50 människor varje år av geting. Deras stora bon hittas nära mänskliga bostäder och är invasiva.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan