TANKAR OCH ORD

Mina landsmän efter köttet

 Rom 9;1-5

1 Jag talar sanning i Kristus, jag ljuger inte. Mitt samvete betygar i den helige Ande 2 att jag har stor sorg och ständig vånda i mitt hjärta. 3 Jag skulle önska att jag själv var fördömd och skild från Kristus i stället för mina bröder, mina landsmän efter köttet. 4 De är israeliter, de har barnaskapet och härligheten, förbunden och lagen, tempelgudstjänsten och löftena. 5 De har fäderna, och från dem har Kristus kommit som människa, han som är över allting, ""Gud, välsignad i evighet. Amen.

Vi Hans söner  och döttrar är Hans vaktmästare eller ambassadöder för denna dag; Jeshua placerade oss i olika städer och områden runt om i världen för att se och känna tillståndet för människors hjärta i de områden där vi bor, medan vi lyssnade på Guds hjärta för dem. Syftet är att vi ska vara bättre rustade att nå ut till dem inom deras behovsområde; återspegla och dela Guds vilja för deras liv, tala både med deras ande och själ.

 

- Jätteföretag som sprids från Asien till Amerika hotar att ockupera staden Washington.

Dessa insekter är 5 cm långa med ett vingavstånd på 7,5 cm. Deras brodd är 10 mm lång, där de kan sticka en neurotox som kallas mandarox, som dödar en människa i en gemensam attack av flera herpes.

 

Ett privat fiskben kan slå flera gånger och orsaka anafylaktisk chock hos personer som är allergiska.

I Japan dör 40 till 50 människor varje år av geting. Deras stora bon hittas nära mänskliga bostäder och är invasiva.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.12 | 08:17
ENSAM har mottagit 3
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan