TANKAR OCH ORD

Fåglar har börjat samla....

Israel har fått en regering??

 Nödregeringen mellan Gantz och Bib är verkligen inte en sambandsregering och verkar inte alls balanserad med tanke på maktförhållandena mellan partierna, Likud och SV-bloggar: Right Blog 53 (med Yamina 59) mot 19 parlamentsledamöter från SiniWhite.

Detta kan ha påverkats av hoten från Gantz mot Netanyahu för att främja en lag som han utarbetade för att förhindra att Bib fungerar som regeringsminister och detta kan inte beaktas i enlighet med demokratiets regler.
Bibi visas i videoklippen från ett rädd djur som hade drivits in i en återvändsgränd och inte längre kunde hitta någon annan väg ut.

 

Varje träd, buske och vild växt har sin egen blomstringstid: Mandelträdet och valnötsträdet börjar blomstra först, följt av naturliga växter och människoskapade träd och blommor. 

När körsbärsbärningen slutade blomma öppnade äppelträdet sina egna blommor.

Fåglar har börjat samla in sitt häckmaterial innan sommarvärmen, och kolikkatter brusar på våren efter sin egen parningssäsong när de väljer en partner. 

Det framgår av allt att Gud är en gud för ordning och inte av oordning och kaos, vilket också manifesteras i de uppenbarelser han ger genom sina tjänare. 

Hur många anhängare, matematiker och fysiker har övergett sig för att bevisa felen i hans uppenbarelser med hjälp av den vetenskap som de representerar, för att så småningom erkänna att bakom allt finns en varelse av övernaturlig intelligens, Gud som designade och åstadkom allt och som genom sina skrifter fångade honom till Guds mysterium , Lydig mot Kristus.

1Mos 12:3

Jag ska välsigna dem som välsignar dig och förbanna den som förbannar dig. I dig ska jordens alla släkten bli välsignade.”

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
Du gillar den här sidan