TANKAR OCH ORD

För sitt stora namns skull

TORSDAG 30.04.2020
 När den israeliska regeringen började lyfta strikta livsbegränsande regler i kampen mot spridningen av COVID19 coronavirus, i de värsta utbrotten i Mea Shearim, Jerusalem och Bnei Brak,

Minskningen av restriktionerna har drivits av statistik som visar att antalet nya infektioner totalt sett minskar och att antalet återhämtningar, 8 233, för första gången har överskridit 7 386.

Den tredje inlåsta samhällsöppningen har påverkats av rapporter om att våld i hemmet har ökat alarmerande. Morgonens information berättar om familjens mor som dödades till följd av sin mans övergrepp. Det bör förstås att bland de som är inlåsta i små bostäder växer motsägelser lätt.

Familjernas försörjning har äventyrats av att vårdgivaren blir arbetslös, vilket har gjort det nödvändigt att öppna företag som erbjuder tjänster, eftersom statligt stöd sällan är tillräckligt för att betala för utgifter eller till och med för att skaffa nödvändigheter och mat.

 

srael firar nu 72 årsdagen

https://www.youtube.com/watch?v=TBszEQIWens

 

”För sitt stora namns skull ska HERREN inte förskjuta sitt folk, eftersom HERREN har bestämt sig för att göra er till sitt folk”
1 Sam 12:22 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan