TANKAR OCH ORD

Dina bud och de varningar du gav

Israel befinner sig nu i en situation där det börjar återgå till situationen efter disciplinen i COVID19, som kan kallas en återgång till det normala utan att göra vad Gud förväntar sig av det, eller se allt detta något ovanligt.
Den andra fasen av COVID19 är redo att orsaka en ny våg i världen.

Dessutom fortsätter gräshoppinvasionen utanför Afrikas östkust och äter alla grönsaker som har tillåtits växa sedan föregående lavin. Några saker att följa varnar för att denna invasion kan få 300 miljoner människor att svälta. De kan gå norrut mot Europa, som redan är fullt av oinbjudna gäster som äter vad COVID19 lämnade.

Afrikanska gräshoppor börjar i Kenya och därifrån längs kusten till Somalia, Yemen och viken till Indien, Pakistan och Iran, men kommer sannolikt att komma till Israel igen.

Söndag 17.05.2020
01. På lördag utfärdade den israeliska meteorologiska tjänsten (IMS) en veckolång värmevarning för hela landet, där han meddelade att varningen gäller både dag- och nattetider och att extrem värme kan påverka olika störningar i landet vid vissa tider på dagen.

I vissa områden utfärdades brandindexvarningar på söndagen om att låg luftfuktighet, höga temperaturer och starka vindar kan leda till en ökad brandrisk. Dessa områden inkluderar Samaria, Karmelberget, Golanhöjderna och övre och nedre Galileen.

 
På grund av extrema väderförhållanden beslutade IDF på lördag att avbryta alla övningsstyrkor till torsdag. Undantagsfall får endast tillåtas med tillstånd av generalmajor Yoel Strick, arméns befälhavare.

Temperaturer över 40 + C förutspås åtminstone i Tiberias (43), Beersheba (42) och Eilat (42). Lokala regn kan komma i de norra delarna av landet.

 

Neh 9:34 Våra kungar, våra furstar, våra präster och våra fäder höll inte din lag och lyssnade inte till dina bud och de varningar du gav dem.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan