TANKAR OCH ORD

Kärlek,uthållighet och ödmjukhet

När Israels nation går in i ännu en utmanande fas i historien; med början av rättegången mot premiärminister Natanyahu; ordet hånar är väldigt starkt i mitt sinne. Jag ser detta som ett tillstånd för hjärta, själ och ande. Vad är dess rot och hur visar det sig i våra liv och församlingar idag?

Vi som har bönekamp för Sverige och hela norden känner ibland hur tröttheten försöker ta kraft från kroppen och själen. Herre,hjälp oss!

 

Hur kan vi bygga en miljö där människor uppmuntrar varandra och investerar i varandras liv? Ett samhälle som ser ett behov och försöker hjälpa med inget annat syfte än att hjälpa. Detta är ingen lätt uppgift I dagens samhälle där vi ständigt bombarderas med negativitet, misstro och hån. Vi måste titta noggrant på oss själva och våra liv för att filtrera bort alla områden där vi kan ha lämnat dörren öppen för att säga till denna spottande ande; vilket med säkerhet endast kommer att förstöra andra och oss själva.

Jag märker detta på t-bana och bussar ,som tidigare hade plats för handikappade och äldre,nu sitter ungdomar dessa platser och äldre har inte lov att vara med. Andra gången får de äldre bli tvingare tysthet och karanten.


Men du gudsman, håll dig borta från sådant! Sträva efter rättfärdighet, gudsfruktan, tro, kärlek, uthållighet och ödmjukhet.
1 Tim 6:11

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan