TANKAR OCH ORD

löfteslandet

 Den israeliska regeringen börjar gradvis mogna till det faktum att den faktiskt äger hela landet från Jordan Valley till Medelhavet. Den enda faran är att förhalning kan leda till frågan om att annektera landet flyttar in i framtiden.

Premiärminister Netanyahu bekräftade sina tidigare löften om att börja annektera de judiska samhällena i Judea och Samaria samt Jordan Valley i juli.

"För första gången sedan 1948 hade vi en historisk möjlighet att förlänga oberoende som överenskommits med Förenta staterna som en diplomatisk, oberoende akt av staten Israel i Judea och Samaria," sade Bibi. "Detta är en möjlighet som inte bör missa."

Premiärministern avslöjade Likud vid ett möte i Knesset-gruppen.
Avtalet med Blå och Vita partiet gör det möjligt för Bib att införa lagstiftning om sammanslagning före Knesset den 1 juli 2020.

Israel Beitenu-ledaren Avigdor Liberman stöder starkt Trumps ”århundradeavtal”. Om vi ​​inte gör det nu gör det inte det. ”

Yigal Dilmoni, generalsekreterare för Yesha Council of Jewish Communities, säger att USA avvisade rådets förslag att ändra planen och bekräftar deras tvivel om planen.

Amerikanska och israeliska tjänstemän befinner sig nu mitt i sin kartläggning av område C, som är avsett att specificera landområdena i det ursprungliga utkastet till avtal.
USA accepterade inte Yesha-rådets erbjudande att överlämna sina egna planer för att förbättra situationen från utkast till verklighet

 

Heb 11:9 I tron levde han i löfteslandet som i ett främmande land. Han bodde i tält med Isak och Jakob som var medarvingar till samma löfte,

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan