TANKAR OCH ORD

Antikrist/Antimessias närmar sig

 "AntiChrists anda har börjat fungera, och rättsstatsprincipen har kollapsat," skriver StevieRay Hansen i sin artikel och fortsätter: "AntiChrist kommer snart att dyka upp och världsstadiet har börjat sina förberedelser". Dan 7:25.

 

Hansen säger emellertid att "Guds ord är snabbt och kraftfullt, skarpare än något tvåkantigt svärd", för även om Guds levande ord har utsatts för nästan ständiga attacker från dess fiender, kunde de inte knäcka eller förstöra det. (Heb4: 12-13),

Det här är vad som hände med Jeremia, vars uppenbarelser till kung Jojakim, den onda kungen, kastade han i elden när de lästes för honom, men Jeremiah, inspirerad av Gud, skrev om dem, till och med lägger till andra skrifter (Jer36: 21-24, 28).

 

Hansen fortsätter med att säga att när apostlarna kom till vila försökte motandan att begrava Guds ord på döda språk som folket inte förstod. Denna trend fortsatte delvis i århundraden och ledde världen in i de mörka århundradena och återvänder mer och mer aktivt idag.

 

De verkliga följarna av Jesus underskattade översättningen av skrifterna från originalteksterna, men många som verkar vara kristna gör allt för att förhindra att de publiceras.

De första kopiorna av den engelska bibeln måste smuggas till England.

. I den andra delen förklarar Hansen att NSA använder ett nytt ”kontaktlänkverktyg” för att sammanställa och lagra en massiv databas med information om amerikanska samtal och textuppsättningar, men vad sägs om det?

 

De flesta tror att de kommer att stanna på is tills alfabetiska organisationer som FBI, CIA eller DHS vill vada genom dem. Detta är en farlig illusion.

 

I verkligheten bearbetas de till en detaljerad karta över varje persons sociala kontakter och uppdaterar den ständigt med ny information.

"Varje text du ringer eller skickar bifogas som ny information till en karta sammanställd av regeringar på en karta över dina sociala kontakter."

 

Det kontaktrelaterade verktyget gör det möjligt för NSA att spela “sex graders separation” för att ansluta en person till vem som helst.

"De vet bättre än personen själv som är en nära medarbetare, som är tillfälliga kontakter och som är en vän eller vän till en vän. Regeringen kartlägger en persons hela sociala liv. ”

 

Sökningen efter kontakter som krävs av coronavirus avslöjar hur farligt det är för regeringen att få en så detaljerad databas över alla dess medborgare. Som Hansen skriver: "Alla är misstänkta, alla undersöks innan han misstänks för att ha begått något brott".

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan