TANKAR OCH ORD

Gör det goda!

TV-kanal 13 arabisk kommentator Zvi Yehezkeli ville veta vad arabiska folket i Judea och Samaria tyckte om Israels planer på att utvidga israelisk lag och rättigheter till sina bostadsområden.

Med tanke på att araberna av olika skäl ofta talar annorlunda medan kameran är på, beslutade Yehezkeli att genomföra undersökningar med hemliga kameralinser.

Den första punkten är att många av dem föredrar den israeliska regimen framför PA / PLO, och säger att deras vänner håller med.Han kastade också frågan: Om Netanyahu och Abbas var kandidater i PA-kontrollerade områden, vem skulle du rösta på? svaret var: Netanahu.

En annan sa att hela hans by är under PA: s kontroll, men de vill ha smuts - och ingen annan. Han vill ha ett israeliskt ID-kort, 100 -200% vill ha det. ”Vi skulle hellre leva under IDF: s militära start än under chefen för Abu Mazen”.

”Vi vill inte ha en stat, vi vill ha mer pengar än en stat. Folket vill inte ha en PA som rånar oss, men ger väldigt lite, säger den tredje.

PA-polisen säger: ”I Israel är lagen och rättvisa. Livet är gott. I PA-områden rånar de oss och ger lite. Alla pengar går till Abu Mazen och ledarna, och folket sitter kvar med ingenting. Jag vill ha 100% israelisk självständighet, alla 60 av mina anställda tycker detsamma. Vi behöver skydd, utan det finns det ingenting ”.

Intervjuerna som genomfördes av Yehezkel presenteras i en 3-delad serie på TV-kanal 13 med titeln "Through the Eyes of the Palestines".

Ps 37:3 Lita på Herren och gör det goda, bo i landet och lev i trofasthet,


Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan