TANKAR OCH ORD

läser Honom i synagogorna varje sabbat

Jag förstår inte riktigt varför så många kristna som hävdar att de tror på Bibelns ord och vill leva den är helt okunniga om apostlarnas grundläggande beslut, skrivet i Apostlagärningarna kapitel 15. Apostlarna fattade detta beslut medvetet, vägledt av den Helige Ande över hela världen. för våra icke-judiska bröder.

 

  Jag förstår varför katolska kyrkor ignorerade detta beslut och lärde sig mot det. Det var uppenbart att de ville ta bort alla spår från det första århundradet i det nya testamentets tidiga kyrka av sina egna politiska skäl.

 


19
 Därför anser jag att vi inte ska göra det svårt för de hedningar som vänder sig till Gud, 20 utan bara skriva till dem att hålla sig borta från sådant som blivit orent genom avgudadyrkan✱, från sexuell omoral, från kött av kvävda djur✱ och från blod. 21 Mose har ju sedan urminnes tider haft sina förkunnare i alla städer, och man läser honom i synagogorna varje sabbat."

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan