TANKAR OCH ORD

Satan-dyrkare

 Satan-dyrkare hade ordnat sig för att samlas framför Västra muren i Jerusalem på dagen för solförmörkningen den 21 juni, men enligt ögonvittnen samlades bara ett dussin svartklädda sataniska symboler på platsen.

De längtade efter sin tid på plats och blekade utan mycket väsen. Huruvida de sedan höll sitt möte någon annanstans är inte känt.
De tillhör Global Luciferian Movement, som bjöd in sina anhängare runt om i världen att hålla sitt möte på söndagen under solförmörkelsen.

”Hälsningar till Jerusalems invånare, vi är lärjungas lärjungar”, säger samtalet på hebreiska, engelska och arabiska. ”Vi är här för att uppfylla uppenbarelsens profetior och för att starta grunden för” Envärldsregeringen ”. Den 21 juni 2020 kommer vi att bjuda in alla invånare på planeten att inleda en marsch överallt för att stödja bildandet av en ”envärldsregering”.

 

Judiska religiösa ledare håller ett nära öga på samlingen av olika grupper på en av de heligaste platserna för judar i Västra muren, vilket exemplifieras av förhindrandet av samlingen av deras ”kvinnor av muren” kvinnors rörelse framför västmuren med sina religiösa symboler.

Det verkar konstigt att samlingen av Satan-dyrkare inte väckte mer uppmärksamhet hos dem, inte ens i media.

 


Upp 12:9
Och den store draken, den gamle ormen som kallas Djävul och Satan och som förleder hela världen, kastades ner på jorden och hans änglar kastades ner med honom.

 Idag,den 26/6 fick jag svaret på detta från David Silver...Kopierar...

 

Jag har några nyheter som du kanske har hört om redan, men det bekräftar detta och uppmuntrar dig att be mer. Förra veckan bad vi om hjälp i bön för att stoppa det möte som Israeliska satanister, New Ageare och globalister planerade att hålla i söndags, vid Kotel (västra muren) vid basen av Tempelberget. De skulle vara så nära som möjligt platsen nära det allra Heligaste, i marknivå. De erkände öppet att de planerade att erbjuda dyrkan till Lucifer, denne som de tjänar, och att förkunna och förklara en ny Världsordning som en förberedelse för att återuppbygga templet, vilket de märkligt nog hävdade skulle komma att ge fred i Mellanöstern. De erkände till och med att de försökte påskynda händelserna från Uppenbarelseboken och Vilddjurets finansiella system - en bekräftelse på det jag tidigare varnat om, när jag presenterade Illuminatis planer.

https://www.youtube.com/watch?v=niuHOuQs1LE

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

I går | 19:19

Hej! Åh, vad tråkigt att Bobo har gått bort. Vila i frid! Kramar Marie & Berra

...
28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
Du gillar den här sidan