TANKAR OCH ORD

Men allt detta är bara en början...

En kort historik om Antifa: Del I

 

. Men världen fortsätter att gå sin egen väg, coronavirus har infekterat nästan 10 miljoner människor; EU utesluter Israel från länder vars flygplan får flyga till Europa. Turkiet hotar Grekland med krig och ingår förbindelser med Hezbullah för att utarbeta en gemensam plan för en militär expedition till Jerusalem; Etiopien och Egypten har kommit överens om att fylla den stora dammen som byggdes av Etiopien, men Egypten hotar att inleda ett krig i Libyen mot trupper som tas där av Turkiet.

I USA inledde Trump ett krig mot förstörare av statyer och hotade dem med långa slottstraff, men först måste de hittas och tas till domstol.

 

Bibi kan fortfarande inte säga hur han kommer att börja genomföra israelisk lag i Judea och Samaria, och en arbetsgrupp som Trump inrättade hittade inte heller en lämplig rekommendation, men Jordan-dalen är förmodligen ute vid denna tidpunkt trots att USA rekommenderar det. Kanske är de stora blocken Ariel, Gush Etzion och Maale Adumim överst på Bibs lista, men Gantz är i stubben i rampljuset.

Matt 24 4 Jesus svarade dem: "Se till att ingen bedrar er. 5 Många ska komma i mitt namn och säga: Jag är Messias, och de ska bedra många. 6 Ni kommer att höra stridslarm och rykten om krig. Se då till att ni inte blir skrämda. Sådant måste hända, men det är ännu inte slutet. 7 Folk ska resa sig mot folk och rike mot rike, och det ska bli svält och jordbävningar på många platser. 8 Men allt detta är bara början på födslovåndorna.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.10 | 19:19

Hej! Åh, vad tråkigt att Bobo har gått bort. Vila i frid! Kramar Marie & Berra

...
28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
Du gillar den här sidan