TANKAR OCH ORD

Långsamt Tåg

David Silver har skrivit en bok  "Långsamt tåg kommer in"

Här är hans egna kommertarer....

Kartan med Långsamt tåg är fel som inte är ett linjärt spår, men det är en cirkulär linje. Gospeltåget lämnade stationen Eden för 6000 år sedan och har sedan dess kört långsamt sin väg längs spåret. Men nu i vår tid, är det fortkörning tillbaka till där den avgick ifrån – stationen Eden. Detta är vad alla rasspänningar handlar om. Jag tror att ett försök till försoning med Ismael, är ett sataniskt försök att försöka ersätta en sann försoning av Skaparen. Kan det vara anledningen till att vi alla känner av tryckvågor från det andliga kriget för mänskligheten nu och som bryter ut i den naturliga världen, runt om i världen.

 

Låt den här kommentaren vara en motivation för mycket mer bön - mer bön för Israel - mer bön för kyrkan - och mer bön för denna förlorade och mycket oroliga värld. Nu är det dags att ropa till HERREN med tårar av förbön, förkunna och förklara skrifterna tillbaka till Den Helige av Israel. Som jag skrev förra veckan, "bön flyttar definitivt Guds hand”. Så när vi ökar nivån av bön och förbön för Israel, kyrkan och världen, påskyndar vi i själva verket dagen för Herrens återkomst, för att föra rättfärdighet, fred och helande till en värld som desperat behöver alla tre, och mest av allt behöver för att komma tillbaka till Lustgården.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan