TANKAR OCH ORD

Omvänd från från våra synder!!!

Vi lever i en konstig och galen tid .. Covid-19s pest tar inte att ge plats för världen. Det är som en våg av ondskande svepande mänsklighet över havet, smälter mot mänsklighetens stränder och orsakar kaos och nöd i både små och stora länder.

Sjukdomen själv och de kollapsade ekonomiska utsikterna påverkar miljarder människor, och otaliga människor har tappat sina jobb och företag hotas med konkurs. Media kallar det för en pandemi. På Bibelns språk skulle det vara en plåga.

Bibeln berättar om många plågor. I engelska Bibeln förekommer ordet "pest, pandemi" 103 gånger, och varje pest slutade när en person eller hela nationen vände sig till Gud och bekände sina synder och omvände sig från sina synder.

 


Luk 21:11
Det ska bli stora jordbävningar och svält och pest på den ena platsen efter den andra, och skrämmande syner och väldiga tecken från himlen.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan