TANKAR OCH ORD

Allt som kan skaka kommer att skakas

 Vi lever mycket märkliga tider...Messias ankomst närmar sig med hast. Kaos...

Regeringen har fram till 25 augusti 2020 att få 2020-statsbudgeten godkänd i Knesset, annars kommer regeringen att kollapsa, och nya val är framöver.
www.timesofisrael.com/likud-blue-and-white-scotch-cabinet-meeting-trade-barbs-as-impasse-deepens/,

 Två framstående Likud-tjänstemän uppmanade Netanyahu att hålla nya val, enligt landets TV-nyheter rapporterade på lördag kväll.

*******

 

- Den enda synagogan i Beirut kunde motstå de explosioner som förstörde den libanesiska huvudstaden och led endast kosmetiska skador mitt i förstörelsen.
Beirut Synagogue är 95 år gammal och har gått igenom flera strider som rasar inuti landet och står fortfarande starkt på sina egna grunder.

 

Maghen Abraham Synagogue presenterades på FB-sidan på torsdagen med texten: ”Maghen Abraham efter explosionen i hamnområdet i Beirut”. Det finns inte längre ett organiserat judiskt samhälle i Libanon och mycket få, om några, judiska invånare.

 

 

"Nu måste vi stanna upp och förbereda oss inför det som ligger framför. Stormarna kommer och allt som kan skaka kommer att skakas (Heb 12.26-29).

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan