TANKAR OCH ORD

Omvändelse månad har börjat!

De här sabbaten har början för oss alla till omvändelse.Herrens hösthögtider börjar om en månad med basunhögtiden. Israel är förvirrade och verkar inte veta vad  som skall komma.

Premiärminister Netanyahu vill manipulera korten så att stämningen mot honom avvisas. Han vill ha exklusiv rätt att utse domare och alla andra som hanterar hans ärende.

Så be för Israel i dag, eftersom två stora fartyg fulla av sprängämnen, Netanyahu och Gantz, nu är på en kollisionskurs. Jag ber om att den goda Herren kommer att synd på nationen och folket i Israel och att i sista stund före  söndag kommer logik och visdom att börja leda båda ledare för vår stat, Netanyahu och Gantz, och intresset för detta rike kommer att läggas framför allt annat och överväganden.

En episod av profeterna läses denna sabbat som också är aktuell för Israel och världen. Vi läser Jes. 51: 12-52: 12. Det här avsnittet av profeterna, läst på sabbaten, läses i början av Elul-månaden - Elul är den sjätte månaden i den hebreiska kalendern, strax före de stora högtiderna som börjar med högtiden för trumpet - dagens judiska nyår, och tio dagar senare är Yom Kippur (stora försoningsdagen) och fyra dagar senare Sukkot, lövhyddofesten...

Elul-månaden är en månad med självundersökning och omvändelse och förberedelse för den stora försoningsdagen.

Lyssna på undervisningen

 

https://www.youtube.com/watch?v=BKhDvUOWj48&t=205s

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan