TANKAR OCH ORD

Messias ankomst närmar sig

 

Ett rike som är splittrat blir ödelagt, och en stad eller familj som är splittrad kan inte bestå.” (Matt 12:25)

 Jag har kopierat Elia Bönearme detta.Lars Enarson har skrivit.

"Just nu skakas både Förenta Staterna som den ledande kristna nationen i världen, liksom Guds utvalda nation Israel av våldsamma demonstrationer och djupa interna motsättningar. Under de senaste veckorna har vilda demonstrationer mot premiärminister Netanyahu ägt rum utanför hans bostad i Jerusalem, liksom i Tel Aviv och andra platser i Israel, där man kräver att han avgår som Israels premiärminister.

 

Fredliga demonstrationer för specifika syften är viktiga och tillåtna i en demokrati. Våldsamma demonstrationer som kräver avsättandet av en folkvald ledare i en demokrati är en annan sak. Detta är ett exempel på upproret som Paulus varnade skulle svepa över jorden innan Messias kommer.

 

Låt ingen bedra er på något sätt. Först måste avfallet komma och laglöshetens människa träda fram, fördärvets son, motståndaren som förhäver sig över allt som kallas gud eller heligt så att han sätter sig i Guds tempel och säger sig vara Gud.” (2 Tess 2: 3-4)"

 

https://www.facebook.com/j.enarson/videos/10157612614096375/

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan