TANKAR OCH ORD

Ett rike som är splittrat...

Israel är i kaos.

Det israeliska folket är farligt uppdelat i två läger: Vissa, kallade högerorienterade, stödjer Likud, ledd av premiärminister Netanyahu, och andra, kallade vänsterns allians och israeliska araber, har sett störtandet av Netanyahus regering och hans tillbakadragande från det politiska livet som hans huvudmål.

Båda håller demonstrationer till stöd för sin ideologi.
Polisen har försökt att bromsa dem, men känslor börjar stiga till en nivå som polisen inte längre kan kontrollera helt. Våldet stiger till rika nivåer och polisens hårdare grepp har vänt mot polisen.Polischefen, generallöjtnant Ofer Shomer kommenterade de våldsamma sammanstötningarna mellan polis och vänsterdemonstranter på söndagskvällen enligt följande:

"Tyvärr, även om vi hade informerat arrangörerna av demonstranterna om att polisen inte skulle ge tillstånd att demonstrera nära ingången till staden, började de ändå samlas där olagligt," sa Shomer.

”Enligt min uppfattning väcktes de människor som samlades på platsen under processen, som jag såg, på sociala medier, vilket ledde till att de ropade på polisen och brutalt överträdde lagen. De förbannade polisen och förödmjukade dem hela tiden. ”

”De behandlade polisen på ett grovt och ful sätt. De verkar inte ha ett ledarskap, alla gruppers aktiviteter domineras av barbarism.

”Detta är ett olagligt uttryck för hat mot polisen. Demonstranterna utnämnde oss först med sitt förnamn och uppmanade oss mot varandra och hotade att göra räkenskaperna tydliga med oss. ”

"En polis blev inlagd på sjukhus för ett misstänkt revbrott, en annan polis slogs med nävar och en tredje stenades," sade Shomer.
www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/285693,


Ett rike som är splittrat blir ödelagt, och en stad eller familj som är splittrad kan inte bestå.” (Matt 12:25)

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.10 | 19:19

Hej! Åh, vad tråkigt att Bobo har gått bort. Vila i frid! Kramar Marie & Berra

...
28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
Du gillar den här sidan