TANKAR OCH ORD

Kom Herren Jeshua!

Matt. 19:27 Då tog Petrus till orda: "Vi har lämnat allt och följt dig. Vad kommer vi att få?" 28 Jesus sade till dem: "Jag säger er sanningen: Vid pånyttfödelsen, när Människosonen sätter sig på sin härlighets tron, då ska också ni som har följt mig sitta på tolv troner och döma Israels tolv stammar"


När både den internationella kyrkan och Israels kvarleva kommer i sin fullhet (Rom 11:15 och 25) kommer de tillsammans att uppmana Jeshua att återvända (Matteus 23:39, Uppenbarelseboken 22:20). Vid den tiden kommer Guds rike att byggas på jorden i tusen år. Detta tusenåriga rike kommer att innehålla två viktiga element.

Den första är "förnyelse." Den hebreiska översättningen säger "förnyelse av skapelsen." Det grekiska originalet är paliggenesia. Pali betyder "igen" och genesia betyder "genesis", som skapelsen i 1 Mosebok. Naturlig skapelse kommer att lösas in (Rom 8: 19-22). Himlarna och jorden kommer att förnyas som de var omedelbart efter Noahs översvämning (II Pet. 3: 3-5). Människor kommer att börja leva längre liv (Jesaja 65:17, 20).

Det andra elementet är ett världsomspännande kungarike med huvudstad i Jerusalem.

Nu måste vi vakna och se vilken underbar löfte Gud har gett till dem som följer Honom här i livet.!!!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan