TANKAR OCH ORD

Det israeliska flygbolaget EL ALs första direktflyg

Det israeliska flygbolaget EL ALs första direktflyg till Abu Dhabi kommer att äga rum på måndag med en delegation ledd av USA: s president Turmps rådgivare Jared Kushner, inklusive den amerikanska säkerhetsrådgivaren Robert O`Brien, och utrikesförhandlingsutsändaren Avi. Berkowitz.

Enligt ett pressmeddelande från Bibi-kontoret kommer den israeliska delegationen på EL AL den 31.08.2020 att ledas av Meir Ben-Shabbat, rådgivare till det nationella säkerhetsrådet, samt chefer för civil luftfartsverket och premiärministerns kontor, samt höga representanter från utrikesministeriet.

Den förberedande delegationen flög till emiratet redan på fredagen, rapporterar Army Radio.
Diskussionerna i Abu Dhabi kommer att fokusera på lufttransport, turism, handel, ekonomi och hälso-, energi- och försvarsfrågor.
"Detta är en historisk affär," sa Netanyahu. "Det kommer att stimulera tillväxt, stödja den totala ekonomiska tillväxten, särskilt under koronavirussäsongen."

Freds- och samarbetsavtalet som förhandlades fram av USA tillkännagavs den 13 augusti 202020, "föregicks av ett officiellt tillkännagivande av den israeliska regeringen att överge sin planerade annektering av delar av Judeen och Samaria till israelisk lag och rättvisa".

De amerikanska och israeliska delegationerna uttryckte sitt hopp om att "andra Persiska golfländerna snart kommer att följa Förenade Arabemiratens exempel i sina förbindelser med Israel på grund av gemensamma ekonomiska och säkerhetsintressen och fientlighet som Iran visar".

 

Ps 147:14 Han ger dina gränser fred, han mättar dig med bästa vete

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
Du gillar den här sidan