TANKAR OCH ORD

Det finns ju många bedragare...

 Värmeböljan som började i Israel förra veckan fortsatte dock under fredag ​​till lördag
temperaturerna hade planat ut något, även om luftfuktigheten förblev hög, särskilt vid kusten.

250 personer behövde akutvård, 28 av dem uttorkade
(uttorkning) under fredag ​​och lördag. Två 50-åringar fördes till sjukhus för svår uttorkning; IDF-soldaten Tzafrir var en av dem,han dog.

Temperaturerna kommer att plana ut den här veckan, lovande meteorologer, men fortfarande över normala. På torsdag stiger värmen igen till 30 + C under dagvärmen.
Fredagens temperatur skadade i Jerusalem till rekordhögt 42,8 + C,
men Eilat mätte rekordhögt 48,9 + C (F 120), rapporterar TV-12.

David Silver skriver..."

 

-Med sex månader på Covid 19 vägen, verkar det nu mer och mer uppenbart för mig att något olycksbådande pågår i världen. Som jag också skrev i en annan nylig kommentar, tror jag inte att vi är på väg att tvingas ta Vilddjurets märke som vi läser om i Uppenbarelseboken 13. Men jag har en känsla av att det vi bevittnar i fråga om viruset och ett vaccin, kan mycket väl vara de första stegen som i slutändan kommer att leda till märket i mitten av 7 år regeringstid av Anti-Krist.

 

Nog sagt ...... Jag vill ge dig en länk till en video som nästan har övertygat Josie och mig vilka de goda är och vilka skurkarna är. Du kan bara hitta den här videon på utvalda platser på Google och You-Tube, de andra mediaplattformarna har förbjudit det och tagit ner det varje gång det blir upplagt. Videon är en av två som har producerats och kompletterar den första. Den kallas Plandemic Indoctornation.  Du bör kunna ladda ner den via deras egen hemsida www.plandemicseries.com. Du får gärna maila mig och bolla ditt intryck av videon.

 

Vi rekommenderar att du tar 1 timme 15 minuter att titta på det och se till att observera ögonen och kroppsspråket hos de människor som ifrågasätts. Om du inte har sett Powerpoint-presentationen som jag har satt ihop på Illuminati och New World Order, vänligen maila mig david@outofzion.org och jag kommer att skicka den till dig."

 

2 Joh 1:7 Det finns ju många bedragare som har gått ut i världen, de som inte bekänner att Jesus är Kristus som kommit i köttet. Sådan är Bedragaren, Antikrist.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.12 | 08:17
ENSAM har mottagit 3
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
05.03 | 11:35
jag har kallat Besalel, har mottagit 1
Du gillar den här sidan