TANKAR OCH ORD

Herrens Högtider börjar....

 Den snartBörjar heliga tiden i Israel anses normalt vara en samling av familjer och samhällen, men hälsovårdsministeriets och regeringens planer kommer att strida mot denna tradition.

Ansträngningar för att säkerställa fortsättningen av semesterandan fortsätter för Rosh HaShanah och Yom Kippur, trots uppenbara spänningar och begränsningar på grund av koronaviruspandemin.

De två organisationerna, Tzohar Rabbinic Organization och Ohr Torah Stones Yachad-programmet om judisk identitet, har fokuserats gemensamt under flera år för att främja samhället baserat på semestertjänster som samlar icke-religiösa israeler som inspirerar judar från alla samhällsskikt för att fira den gemensamma Yaakoben.

På grund av årets begränsningar planerar organisationer så många utomhustjänster som möjligt. Det sex år gamla initiativet "Sofar in the Park" har redan fått mer än 230 webbplatser som går med i programmet, och flera fortsätter att registrera sig.

Programmeringen för "Rosh HaShanah for Families" i kombination med traditionell sofarblowing kommer att lägga till semestern för semestern.

Den samtidiga blåsten av sofar i hela Israel försöker förena det judiska folket och andra associerade nationaliteter från ett gemensamt arv och öka sammanhållningen mellan olika grupper.

I sjunde månaden, på första dagen i månaden, ska ni hålla en helig sammankomst. Då ska inget arbete utföras. Den ska för er vara en dag med basunklang."4Mos 29:1

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
17.01 | 16:26

Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter

...
21.07 | 00:11
JAMES BOND har mottagit 16
15.08 | 07:09
Mitt fotoalbum har mottagit 3
Du gillar den här sidan