TANKAR OCH ORD

om Gud befaller dig det ???

TISDAG 15.09.2020
 700 personer förväntas delta i dag, tisdag 15.09. Till en händelse i Washington där Israels premiärminister Benyamin Netanyahu kommer att underteckna ett "fredsavtal" med Förenade Arabemiraten och Bahrain, även om Israel inte har kämpat mot dessa länder.

Premiärminister Netanyahu flög till sin fru Sara för tillfället, vilket medlemmar av oppositionen kritiserade som onödiga eftersom utrikesministrar som representerade Förenade Arabemiraten och Bahrain. Israel undertecknade ett fredsavtal med Egypten 1979 och med Jordanien 1994. De är kalla affärer; folket har inte lärt sig fred.

Samtidigt avsåg Netanyahu att hålla diplomatiska samtal med ledarna för det närvarande folket. Av EU skickade endast Ungern en representant till evenemanget.
Arrangörerna av evenemanget försäkrar att ett visst avståndskrav kan prövas, men ansiktsmasker krävs inte. Så jag får bättre bilder i tidningar.

Innan ceremonin kommer Netanyahu att träffa USA: s president Trump i Vita huset. Trump spelade en nyckelroll för att åstadkomma normalisering mellan Israel och de två muslimska länderna. Bahrain är ett land med shia-majoritet.

 


2 Mos 18:23
Om du gör på det sättet och om Gud befaller dig det, så kan du hålla ut. Och allt folket här kan då också gå hem i frid.”

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan