TANKAR OCH ORD

jordensvilda djur

Som ett resultat av slussen har vilda djurarter vågat in i områden med djärvt befriade områden från sina sandstränder och parker. I staden Haifa är vilda grupper av vildsvin en vardaglig syn på gatorna och parkerna såväl som på husens bakgårdar.


I det israeliska landskapet är de forntida olivträden en integrerad del av helheten. Olivträd "tämdes" i Levantområdet redan för 7 000 år sedan, eftersom träden försökte anpassa sig till de utmaningar som klimatförändringarna medför.

Upprepade torka, enligt forskare, har börjat kräva sin egen skatt på skörden av olivträd, som många bor på.


Eftersom bergsgazeller förlorar sin föredragna livsmiljö har de kunnat anpassa sig och letat efter nya överlevnadsmöjligheter i Israels skogsområden.

Forskare har ställts inför en ny utmaning för att förstå hur dessa gräsätande djur har kunnat anpassa sig till den nya miljön.


Katter som bor i Knesset har kunnat bibehålla sin immunitet trots förändringar i partierna.

Ilana Curiel skriver i sin yntenews.com-artikel att Knessets katter åtnjuter parlamentarisk immunitet, vilket premiärminister Netanyahu också desperat längtade efter men inte kunde uppnå.

Uppskattningsvis 30 katter som bor i det israeliska parlamentets bakgård har beviljats ​​immunitet efter att Knesset-tjänstemän

 

Upp 6:8 Och jag såg, och se: en gulblek häst, och han som satt på den hette Döden, och helvetet följde honom. De fick makt över en fjärdedel av jorden, att döda med svärd och med svält och med pest och genom jordensvilda djur.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

I går | 19:19

Hej! Åh, vad tråkigt att Bobo har gått bort. Vila i frid! Kramar Marie & Berra

...
28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
Du gillar den här sidan