TANKAR OCH ORD

All överhet kommer från Gud

SÖNDAG 04.10.2020
01. Det överraskande tillkännagivandet av USA: s president Donald Trump om COVID15-viruset på torsdag orsakade omedelbart en nervös och osäker situation i världsekonomin, där aktiekurserna sjönk omedelbart, men också på den politiska fronten.

Rapporter om tillståndet för Trumps nyheter är fortfarande motstridiga, men presidentens tillstånd var sämre än vad folket fick höra. Han fick experimentell behandling, inklusive syre, före resan till sjukhuset, eftersom han hade andningssvårigheter som fortsatte på sjukhuset.

Rapporter säger att president Trump gör det bättre, men kommer att fortsätta behandlingen på sjukhuset i några dagar. Han kommer också att fortsätta utföra sina uppgifter på sjukhuset i den utsträckning som förhållandena tillåter det under intensivvården. Han är tydligen intensifierad, men känner sig fortfarande trött.

Trump antydde på sjukhuset att han fruktade för sitt liv utan att berätta för honom om han var rädd för sin sjukdom eller om det berodde på ett externt hot. Han har fått hot om avrättning och våldsamt avlägsnande från Vita huset såvida han inte går med på det potentiella resultatet av valet. Trump är 74 år och tillhör en riskgrupp där sjukdomen kan överstiga resistens.

Eftersom det amerikanska regeringsmaskineriet har drabbats av en "malign hostattack", i enlighet med amerikansk praxis, så kallade ”Dommedagsplanet” började patrullera om landet skulle kunna utsättas för extern attack. Syftet är att säkerställa den amerikanska regeringens kontinuitet under krisen.

Vissa artiklar spekulerar i om USA: s svurna fiender - Kina och Ryssland och eventuellt Iran - skulle kunna dra nytta av situationen. Inget som tyder på har rapporterats i vanliga medier.

Första damen i USA, Melanie Trump, säger att COVID19 har milda symptom och att hon mår bra."
 
Vi lever yttersta tiden. Titta på detta 

https://www.himlentv7.se/vod/player/73251/

Sedan hörde jag liksom en stark röst från en stor skara i himlen: "Halleluja! Frälsningen och äran och makten tillhör vår Gud,
Upp19:1

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

I går | 19:19

Hej! Åh, vad tråkigt att Bobo har gått bort. Vila i frid! Kramar Marie & Berra

...
28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
Du gillar den här sidan