TANKAR OCH ORD

Falsk Fred

Mitt hjärta är i Israel och i Israels Gud som  är ägare i landet. Det som sked just nu skapad oro i mitt hjärta. Gud vill inte att Hans land delas till något annat folk en sitt egendomsfolk.

FALSK FRED tror jag. Jag kopierade några stycken från ELIA BÖNEARME...

"Det verkar som om Israel under premiärminister Netanyahu just nu dras mer och mer in i falska allianser med ogudaktiga krafter. Vi måste be!

 

För det första måste vi förstå att det nya fredsavtalet mellan Israel och Förenade Arabemiraten ingår som en del i president Trumps fredsplan för Mellanöstern som han kallat för ”Århundradets uppgörelse”. Ett av de tydliga målen i denna fredsplan är att upprätta en palestinsk stat i hjärtat av Guds eget land. Detta nämns inte mindre än 300 gånger i texten och Jared Kushner, som är arkitekten bakom fredsplanen, har också mer än en gång, mycket tydligt uttalat detta offentligt. Det är också den uttalade förväntningen både från Förenade Arabemiraten, Bahrein och andra arabiska nationer som nu överväger att följa Förenade Arabemiratens exempel att sluta fred med Israel; att det ska finnas en palestinsk stat med Jerusalem som huvudstad.

 

Detta är absolut inte Guds vilja, även om det palestinska ledarskapet skulle göra en total kovändning och sluta fred med Israel genom att acceptera en tvåstatslösning och Israels existens.

 

 

Fredsavtalet mellan den katolska kyrkan och islam är del av den grund som Abraham-avtalet bygger på. Jared Kushner, arkitekten bakom "Århundradets uppgörelse", ser fram emot att judar och muslimer ber tillsammans för att skapa fred, och president Trump har sagt att Abraham-avtalet kommer att "öppna dörren för muslimer, judar och kristna att leva tillsammans, be tillsammans, och drömma tillsammans”

 

Ett speciell mynt har tillverkats i Israel för att hedra minnet av Abraham-avtalet.

 

På myntet finns också ett svärd som ska symbolisera orden i Jesaja om svärd som smids till plogbillar. Men det är ett frimurarsvärd som används som symbol för frimurarordern Shreiners International, tidigare kalladAncient Arabic Order of the Nobles of the Mystic Shrine (A.A.O.N.M.S.) Frimurarsvärdet innehåller olika symboler som en vaccinspruta (mot COVID!), symbolen för internet, en satellitantenn, en rymdsatellit, planeten Saturnus, mm. (Premiärminister Netanyahu är frimurare.)"

För se, i de dagarna och på den tiden, när jag gör slut på Judas och Jerusalems fångenskap, ska jag samla alla hednafolk och föra dem ner till Josafats dal. Där ska jag hålla dom över dem för mitt folks skull, min arvedel Israel som de har skingrat bland hednafolken. De har delat mitt land.” (Joel 3:1-2)

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.05 | 18:06

Användarnamnet innehåller ogiltiga tecken
Lösenord

Måste innehålla minst 7 tecken

...
12.03 | 05:07

Hej jag visste inte att Bobo har gått bort. Beklagar sorgen. Jag hittade dig här det var länge sen vi hördes sist.
Gud välsigne Er. Kram Britt

...
09.12 | 08:18

Fina Leila. Saknar dig och far. Ta hand om dig.
Kärlek

...
12.11 | 13:56

Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det lan

...
Du gillar den här sidan